Om oss

LånaSmart.nu är en jämförsesida som listar lån från olika kreditgivare, syftet med hemsidan är att göra det lättare för dig som behöver låna pengar att hitta ett lån som passar just din ekonomiska situation. Vi lånar alltså inte ut pengar själva, utan för att ansöka om ett lån behöver du gå till kreditgivarens hemsida och fylla i en ansökan.

Även om vi ständigt jobbar med att hålla hemsidan uppdaterad med aktuell information från kreditgivarna vi listar på hemsidan så finns det alltid en risk att kreditgivarna gjort en uppdatering av deras lånevillkor som vi inte hunnit uppdatera. Därför är det väldigt viktigt att du läser igenom lånevillkoren på kreditgivarens hemsida för det aktuella lånet innan du skickar in din ansökan.

 

Om du av någon anledning skulle vilja kontakta oss på LånaSmart.nu kan du använda kontaktformuläret nedan. Notera att vi inte beviljar några lån, så för frågor rörande lån från en kreditvidare vi listar på webbplatsen ber vi dig kontakta kreditgivarens kundtjänst istället.

Vanliga frågor

Kan ni hjälpa mig att få min ansökan godkänd?

Nej tyvärr, varje kreditgivare gör en individuell bedömning huruvida de ska godkänna en ansökan eller inte. 

Hur mycket får jag låna?

Varje kreditgivare gör en individuell bedömning av din ekonomi för att avgöra vilken lånesumma de kan bevilja och till vilken ränta. Så för att få veta hur mycket pengar du kan få låna behöver du skicka in en låneansökan.

Vad kan jag låna pengar till?

Det finns flera typer av lån beroende på vad man ska använda pengarna till, som till exempel bolån och billån. Då används bostaden eller bilen som säkerhet ifall låntagaren inte kan betala tillbaka lånet, vilket oftast ger en lägre ränta. Men ansöker man om ett privatlån kan man använda pengarna till vad man vill.

Hur ökar jag mina chanser att få lån?

Om du vill förbättra dina chanser att få lån behöver du se till att du har en stabil ekonomi. Vilket innebär att du behöver minimera antalet smålån och dyra krediter. Det kan även hjälpa att ha en medlåntagare när du ansöker om ett nytt lån.

Kontaktformulär